lørdag den 29. august 2015

Hvad gør du af dine idéer?

Bliver du også grebet af en enorm rastløshed nogle gange? Fordi du ikke ved, hvor du skal starte? Så du begynder på en masse uden at have en klar retning. Du tager dig ikke tid til at vælge en ting, og følelserne trækker dig rundt i manegen.

Hov, det der var spændende! Så går du derhen - og hov - så er der noget derovre -  det der vil jeg også!
Så har du det nok som jeg. Ideerne popper op den ene efter den anden, og det kan næsten ikke være i gryden til sidst. Men hvordan får man så afsat en fuld skål med ideer? De fleste mennesker vil jo gerne have ting, der er færdige og klar til brug. Er der overhovedet nogen værdi i at være god til at få ideer? Og er virksomhederne derude klar til at lytte? Og endnu bedre: er de klar til at poppe ideer sammen?
Hvad sker der mon, når man sender ideer til virksomheder, de faktisk ikke har bedt om? Hvad siger de? Tager de imod? Åbner de armene? Takker de nej? Bliver de fornærmede? Lad eksperimentet begynde. Jeg skriver tilbage om resultatet - forsøget skal strække sig over et par måneder, så der kan måles på antallet af sendte mails og virksomhedernes respons og mine resultater.

Surprise other people. Sometimes you get what you don't expect.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar